Alabu Bolig

Alabu Bolig er en af Aalborgs største boligorganisationer til formidling af lejeboliger. De har næsten 6.000 boliger og omkring 15.000 beboere.

Z

Kontorudsmykning, Plakater, Omslagsmapper, Roll-ups, Magasiner, Annoncer, Bannere, Skilte, Visitkort, ID-kort, Nøgleringe, Kuglepinde, Bolchepapir, Indkøbsnet, Julekort mm.

Nordjylland

Alabu Boligs identitet står som en skarp linje og skaber en rød tråd i deres identitet og kommunikation.

Identiteten består af unikke elementer, som benyttes på tværs af de produkter, der bliver designet og produceret. Skylinen, som består af en lang række bygninger, symboliserer boligorganisationens opgaver om at administrere, udleje og vedligeholde de tilknyttede boliger. Samtidig benyttes en cykel, som symbol på at Alabu Bolig har fokus på sundhed og motion, som bl.a. også kommer til udtryk i deres cykelhold Team Alabu Bolig. Aalborg Tårnet implementeret for, at vise virksomhedens beliggenhed.

Conexia er vores samarbejdspartner i forbindelse med alt vores grafiske arbejde, lige fra magasiner til id-kort. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet. Conexia leverer et virkelig flot grafisk arbejde. De har et godt overblik over opgaverne og er altid klar med hjælp, når man har brug for det. Vi giver Conexia vores bedste anbefaling.

Susanne Kraglund

Direktionssekretær, Alabu Bolig