Hotel Arctic

Hotel Arctic er verdens nordligst beliggende 4-stjernede hotel med 5-stjernet konferencecenter. I første række til Ilulissat Isfjord, der er på UNESCOs Verdensarvliste.

Z

Logo, Hjemmeside, Folder, Gæstekort, Flyers, Bordryttere, Annoncer

Ilulissat, Grønland

Logoet er redesignet med udgangspunkt i den førhenværende identitet, således hotellets identitet er genkendeligt. Logoet har en tydelig tilkobling til Air Greenland. Det er gjort i form af sætningen ”part of air greenland” placeret under logoet. Sætningen er skrevet i samme font som teksten i Air Greenlands logo. Dog er ”Hotel Arctic” beholdt i den opringelige font, eftersom dets kantede udtryk spiller bedst sammen med isbjerget på toppen, der også fremstår skarp og kantet.

Derudover er opbygningen justeret, så logoet er aflangt ligesom Air Greenlands logo.

Udtrykket fra det forhenværende logo er bevaret, men logoet er forsøgt gjort mere simpelt. Det er kun de mest essentielle ting der er bevaret – Isbjerget, teksten og kassen. Dermed er stjernerne fjernet af praktiske årsager, da logoet risikerer at skulle ændres hvis antallet af stjerner ændres på længere sigt. Stjernerne vil fremadrettet blive benyttet som grafisk element.

Vi har desuden lavet deres nye hjemmeside.