Job Vision

Job Vision er et landsdækkende konsulenthus for mennesker, der har brug for coaching og sparring fordi de har mistet deres arbejde, føler sig stresset eller mistrives på arbejdspladsen.

Z

Logo, Hjemmeside, Visitkort, Udsmykning til kontorer, Diverse messemateriale, Foliering af bil, Tryksager mm.

Landsdækkende

Teksten i logoet er skabt ud fra fonten Gotham Bold. Der er spacing mellem bogstaverne som giver luft. Tykkelsen på fonten og spacingen gør at logoet fremstår fyldigt og solidt. Hjørnerne er afrundede for at gøre teksten unik. Bomærket mellem JOB og VISION har samme afrunding, så det skaber en sammenhæng og ro for øjet.

Bomærket i logoet fortæller en historie om virksomheden og har flere betydninger. Det er en sammensætning af:

Et forstørrelsesglas – at søge efter noget
En labyrint – at finde vej
En skydeskive – at ramme plet

Det grafiske mønster afspejler en labyrint, som hænger sammen med bomærket. Labyrinten har ikke én fast udformning, men kan være forskellige fra gang til gang. Dette afspejler hver enkelt individs rejse der er forskellig.

Conexia har fungereret som Job Visions marketingafdeling siden 2017. Conexia varetager alle grafiske marketingrelaterede aktiviteter, brochure opsætning samt drift af Job Visions hjemmeside. Conexia har udarbejdet Job Visions grafiske identitet, som vi er meget stolte af. Vi har valgt Conexia, da vi tidligere har haft egen marketingafdeling med flere fuldtidsmedarbejdere. Her var leveringstiden lang og det visuelle ikke altid i en ensartet stram linje. Conexia har kort leveringstid og arbejder hurtigere end en intern marketingafdeling. Vi er rigtig glade for samarbejdet og det team, som er hos Conexia.
Juliette Guldberg

Adm. direktør & ejer, Job Vision A/S