Spiret 

Spiret er en café, der skaber rammerne for en hyggelig middag. Caféen tilbyder mad af gode råvarer, der er lavet med kærlighed og sjæl.

Z

Logo, Hjemmeside, Visitkort, Skilte, Plakater, Menukort, Gavekort, Grafiske SoMe-opslag mm.

Aalborg

Spirets logo er enkelt, stilrent og meget unikt. Identiteten består bl.a. af grafik af diverse mad- og drikkevarer, som giver den enkle stil et mere deltaljeret look. Grafikken bliver benyttet som grafiske elementer i alt Spirets materiale, således at det sikrer caféen en rød tråd igennem alle materialer.

Hjemmesiden er simpel og sikrer en god brugervenlighed for den besøgende. Dette gør at brugeren nemt og hurtigt kan finde det de leder efter. Identiteten er samtidig implementeret.

Conexia er først og fremmest en fremragende sparringspartner inden for alt, der vedrører branding og markedsføring. Mangler vi en god idé, kan vi altid ringe, til hvilken som helst medarbejder i Conexia, og få god sparring. Conexia er leveringsstabile på produktion, og er altid tilgængelig og handlekraftige, når vi har akutte behov. Conexia fortjener vores bedste anbefalinger.

Mads Brix

Ejer, Café Spiret ApS