Storvorde Fysioterapi

Storvorde Fysioterapi tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder og arbejder altid ud fra bedste evidens. På klinikken oplever man en varm og positiv atmosfære, med smil og seriøsitet.

Z

Logo, Hjemmeside, Visitkort, Aftalekort, Skilte, Folie mm.

Storvorde

Bomærket tager udgangspunkt i kroppen, som er det centrale element i virksomhedens funktion. Kroppen er i bevægelse og har til formål at symbolisere klienternes udvikling i deres forløb. Bomærket har bløde former og appelerer til de bløde værdier – krop, helbred og følelser. De enkelte elementer vil med stor fordel kunne benyttes som grafiske elementer således, at der skabes en rød tråd i den fremadrettede kommunikation.

Den visuelle identitet består af to farver – en primær og en sekundær. Den primære farve er en Twisted Green der symboliserer sundhed, energi og balance – ord der alle kan relateres til Storvorde Fysioterapi. Den sekundære farve er Dark Blue, som symboliserer loyalitet, professionalisme og sikkerhed. Sammen giver farverne et stilrent, roligt og balanceret udtryk.

Vi har ud over den visuelle identitet designet hjemmeside, t-shirts, visitkort, aftalekort, annoncer, personalebillede, udendørsskilt, dørskilt og folie til golfbil.