Uggerly Installation

Uggerly Installation har i mere end 100 år løst installations-opgaver for både virksomheder og private.

Z

Ny visuel identitet og hjemmeside

Aalborg, Svenstrup, Ringsted og Skovlunde

Uggerly Installation kontaktede os, med henblik på et samarbejde med deres visuelle image som omdrejningspunkt. De havde længe ønsket en ny hjemmeside, men samarbejdet resulterede også i en ny design guide. Guiden har til formål at give identiteten et visuelt løft, men også give flere muligheder i den fremadrettede markedsføring.

Uggerly Installations nye visuelle udtryk omfatter bl.a. nye farver, skrifttyper, grafiske elementer, ikoner og billeder.

Genkendelighed

Den røde farve er rygraden i identiteten. Det er Uggerlys kendingsfarve.

Fornyelse

Den gule er valgt på baggrund af det gode samspil med den røde. Passer visuelt sammen med lynet.

Tryghed

Sort kender man, og det skaber en ro for øjet. Den fremstår samtidig professionel og tryg.

Balance

Den grå er valgt for at skabe visuel ligevægt og kan anvendes som en måde at opnå balance på.

Ikoner

Stregen vil også blive anvendt til en klar inddeling af de fem forretningsområder. På den måde bevarer man en rød tråd i identiteten. Det gøres via ikoner, der hver symboliserer et af områderne. Ikonerne skal primært anvendes til hjemmeside og tryksager.

Lynet

Lynet er en forsimplet version af bomærket i logoet. Det er tiltænkt at dette grafiske element skal anvendes i udarbejdelsen af tekstindhold, for at gøre dette mere overskueligt. Lynet kan indsættes under overskrifter, eller mellem tekstafsnit.

Stregen

Dette grafiske element kan anvendes på flere måder. Det kan både anvendes under tekst eller på billeder. Stregen er valgt for at give identiteten liv, samt at visualisere elektricitet og bevægelse. Formålet er også at skabe genkendelighed og sammenhæng.

Samarbejdet med Conexia omkring vores nye hjemmeside og designguide har været yderst professionelt. Processen har fra start til slut været fyldt med kreativitet, konstruktiv sparring og god forståelse for vores virksomhed. Gennem hele processen har Conexia været meget effektive, altid let tilgængelige – og har til sidst leveret et top resultat, som vi er meget stolte af.

Sidse Norre

Marketingansvarlig, Uggerly Installation A/S