Mangler kontoret et visuelt pift?

Du ved helt sikkert godt selv, hvad din kick-ass virksomhed har at byde på. Det bruger du garanteret meget energi på at råbe højt om. Men hvad fortæller dit kontormiljø om din virksomhed? Hvert eneste kundebesøg og/eller salgsmøde bliver påvirket af kontorets indretning.

En lang række løsninger

Budskaber, værdier eller måske bare ren branding? Uanset hvad der skal kommunikeres, findes der en lang række måder at gøre det på.

  • Billedekoncepter
  • Foliering af vinduer
  • Vægdekorationer
  • Floor promotors
  • Måtter
  • og meget mere!

Kun begrænset af fantasien

Vi har mere end 15 års erfaring med kontorsudsmykning og kan vejlede dig til det rette resultat.

Bliv inspireret

Vi deler gerne ud af visdommen. Så mangler du inspiration, tager vi gerne en snak med dig om dine lokalers muligheder.

Vi har efterhånden set det meste og lader os ikke afskrække af en skråvæg eller et besværligt hjørne. Vi ser muligheder og sådan set ikke så meget andet.

Vil du have en kop kaffe?

Findes der noget mere inspirerende, end at give dine kunder et eksklusivt indblik i din virksomhed mens de venter på en kop kaffe?

Giv mobilskærmen lidt konkurrence med noget visuelt dragende på væggende i venteværelset eller ved sofagruppen.

Conexia er vores samarbejdspartner i forbindelse med alt vores grafiske arbejde, lige fra magasiner til kontorydsmykning. Vi er ovenud tilfredse med samarbejdet. Conexia leverer et virkelig flot grafisk arbejde. De har et godt overblik over opgaverne og er altid klar med hjælp, når man har brug for det. Vi giver Conexia vores bedste anbefaling.

Susanne Kraglund

Direktionssekretær, Alabu Bolig

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi vil meget gerne hjælpe dig og dit kontor med en genial udsmykning. Ring på 72 17 01 17 eller skriv til info@conexia.dk. Du kan også udfylde formularen og blive ringet op.